معرفی کسب و کار استارت آپ
نوشته شده توسط : پول یابی

معرفی کسب و کار استارت آپ

کسب و کار استارت آپ چیست؟ استارت آپ‌ها، در حقیقت شرکت‌هایی هستند که به تازگی راه‌اندازی شده و در اولین مراحل عملیاتی خود قرار دارند. یک کسب و کار استارت آپی، باید در ابتدا توسط بنیان‌گذار خود و کارآفرینانی که آن را افتتاح کردن توسعه و حمایت شود. در یک استارت آپ، معمولا به ارائه یک یا چند محصول، مجموعه‌ای از خدمات یا ایده‌ها می‌پردازند. با توجه به اینکه یک کسب و کار استارت آپی، دارای درآمدی محدود و آینده‌ای نامعلوم است، بسیار محتمل می‌باشد که با شکست رو به رو شود؛ به ویژه اگر کسب و کار مورد نظر در مقیاسی کوچک راه‌اندازی شده باشد یا فردی سرمایه‌گذار به پیشرفت و افزایش منابع آن کمک نکند. کسب و کارهای استارت آپی، طی سال‌های گذشته به جزئی مهم از چرخه اقتصاد و کسب و کار مملکت ما تبدیل شده‌اند. در این مقاله، به بررسی کلی در رابطه با معنی و مفهوم استارت آپ، مزایا و معایب آن پرداخته‌ایم.

کسب و کار استارت آپ چیست؟

استارت آپ یا Start up، در واقع به کسب و کارهایی اطلاق می‌شود که به تازگی راه‌اندازی شده‌اند و معمولا ایده‌ای جدید را برای ارائه به بازار کار دارند! البته، به صورت کلی تعریف دقیقی در این رابطه وجود ندارد؛ اما می‌توان برای دریافت درکی بهتر از مفهوم یک کسب و کار استارت آپ اینگونه ذکر کرد که، این حرفه نوعی فعالیت اقتصادی است که هدف اصلی آن برطرف نمودن نیازها، خواسته‌ها و تمایلات مشتریان بالقوه می‌باشد. علاوه بر این موضوع، اکثریت استارت آپ‌ها بر پایه تکنولوژی‌های جدید بنا می‌شوند.

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌هایی که کسب و کار استارت آپ با کسب و کار سنتی دارد؛ در این است که، عدم قطعیت و آینده نامعلومی در راستای فتح بازار توسط این کمپانی جدید وجود خواهد داشت. لازم است به یاد داشته باشید که؛ کسب و کار استارت آپی می‌تواند در هر حوزه یا رشته‌ای ایجاد گردد و صرفا به کسب و کارهای آنلاین یا مرتبط با تکنولوژی اختصاص نمی‌یابد.

کلمه استارت آپ، طی سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری توسط افراد استفاده می‌شود و گستردگی این روش درآمدزایی، باعث شده است تا افراد بیشتری به سمت شرکت در آن متمایل شوند. یکی از ویژگی‌های استارت آپ که اکثریت افراد بر صحت آن توافق دارند؛ امکان رشد و پتانسیل بالای آن است! تمرکز، دقت و تلاش یک کسب و کار استارت آپی برای رسیدن به قله‌های موفقیت و درآمد، خصوصیتی است که آن را از کسب و کارهای سنتی و منفعل متمایز می‌سازد.

همانطور که گفته شد، تعریف دقیق و به خصوصی برای توصیف یک کسب و کار استارت آپی وجود ندارد؛ اما ممکن است در دنیای بیزینس بیشتر این کسب و کارها را زیردسته مشاغل آنلاین قرار دهند. لازم است که شما به یاد داشته باشید؛ در رابطه با اختصاص دادن فعالیت‌های استارت آپی به حوزه کار فناوری اطلاعات و تکنولوژی، هیچگونه تاکیدی وجود ندارد. البته، یکی از مزایایی که کسب و کار استارت آپی آنلاین دارد؛ در این است که می‌تواند بلافاصله پس از استفاده کاربران از محصول یا خدمات بازخورد مربوطه را از آنان دریافت نماید و این تجربه کاربری را چه مثبت چه منفی، در توسعه و بهبود ادامه فعالیت خود بکار بگیرد. از این رو، می‌توان این طرز تفکر را به این شکل بیان کرد که؛ کسب و کارهای نوپای آنلاین از پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک استارت آپ موفق برخوردار خواهند بود.

بررسی کسب و کار استارت آپ و انواع آن

در دنیای امروزی، تنوع و گستردگی که در حوزه بازار کسب و کار بوجود آمده است سبب شده تا کسب و کارهای استارت آپی نیز به زیرشاخه‌های مختلفی تقسیم‌بندی شوند. به عنوان مثال؛ یکی از انواع کسب و کار استارت آپی، نوعی است که به آن “سبک زندگی” می‌گویند. این کسب و کار استارت آپ با زندگی افراد عجین شده است و در تلاش است تا زندگی را برای افراد راحت‌تر کند. به عنوان مثال؛ فردی را در نظر بگیرید که یک ماشین برقی کوچک را خریداری کرده است و گاها آن را برای افزایش درآمد خود به افراد علاقمند دیگر نیز اجاره می‌دهد.

از طرف دیگر، نوعی کسب و کار استارت آپی وجود دارد که در بین افراد یک خانواده شکل می‌گیرد. در این نوع کسب و کار، اعضای یک خانواده مالکین اصلی هستند و این حرفه را برای تامین مخارج خانه و عزیزان خود انجام می‌دهند. به عنوان مثال؛ تهیه غذاهای خانگی را در نظر بگیرید که برای درآمدزایی یک آشپزخانه حرفه‌ای و اختصاصی را در منزل خود راه‌اندازی می‌کنند و سفارش‌های خود را برای افراد با پیک ارسال می‌کنند. در ادامه، برخی دیگر از انواع کسب و کار استارت آپ را برای شما مورد بررسی قرار داده‌ایم:

  1. کسب و کار استارت آپ گسترش‌پذیر: این نوع از استارت آپ، نسبت به روش‌های قبلی بازدهی و سوددهی بالاتری دارد. در اصل، چندین ایده مختلف در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا یک محصول یا خدمت جدید را خلق نمایند.
  2. استارت آپ برای فروش: این نوع از استارت آپ، در حقیقت برای هدف فروخته شدن طراحی و ایجاد شده است! به عنوان مثال؛ استارت آپی را در نظر بگیرید که برای حل نمودن یک مشکل خاص در حوزه کسب و کارهای بنگاهی و املاکی ایجاد شده است. فردی که این استارت آپ را می‌سازد و آن را راه‌اندازی می‌نماید؛ به هدف فروش استارت آپ خود به شرکت‌های بزرگ و عظیم دست به اینکار زده است.
  3. کسب و کار استارت آپ اجتماعی: تفاوتی که یک کسب و کار استارت آپ در این حوزه با دیگر موارد ذکر شده در بالا دارد؛ این است که، صرفا هدف از راه‌اندازی اینکار درآمدزایی و پولدار شدن فرد کارآفرین و سازنده آن نیست، بلکه تبدیل جهان به یک مکان بهتر برای زندگی می‌باشد.
  4. استارت آپ‌های بزرگ: گاها، کسب و کارهای بزرگ و عظیم به دلیل تغییراتی که در نیازها و خواسته‌های مشتریان ایجاد می‌شود، فروش خود را از دست می‌دهند و مجبور می‌شوند از ایده‌ها، قوانین و فناوری‌های جدید در راستای بهبود عملکرد خود کمک بگیرند. این کسب و کارهای بزرگ می‌توانند با راه‌اندازی یک کسب و کار استارت آپی درون سازمانی، برای بار دیگر در میدان‌های رقابت بازار کار حضور به عمل آورند.

چگونگی راه‌اندازی کسب و کار استارت آپ

در این بخش، قرار است تا به بررسی مراحلی بپردازیم که شما با پیروی از آن‌ها و اتمام هر یک به ترتیب، می‌توانید یک کسب و کار استارت آپی را برای درآمدزایی خود راه‌اندازی نمائید. در اولین مرحله، شما باید یک ایده خلاقانه و کاربردی را در ذهن خود پرورش دهید! به عنوان مثال؛ یکی از مشکلات و چالش‌هایی را که افراد یا مشتریان در حوزه کاری شما با آن رو به رو می‌شوند به خاطر آورید. در ادامه، سعی نمائید تا این مشکل را به کمک یک محصول یا خدمت جدید رفع کنید. پس از اینکه ایده مورد نظر به صورت کامل در ذهن شما بازسازی شد؛ می‌توانید آن را ارزیابی نمائید و درصدد برطرف نمودن تمامی نواقص و کمبودهای آن برآئید.

شما می‌توانید برای جمع‌آوری سرمایه کار خود به فروش محصولات یا خدماتی جزئی بپردازید. یک کسب و کار استارت آپی، معمولا بدون سرمایه اولیه بالا و با کمترین امکانات ممکن آغاز می‌شود و همچنین، ممکن است ایده نهایی شما به راحتی به ثمر نرسد. در نتیجه، شما باید درآمد خود را از جایی تامین نمائید تا بتوانید این استارت آپ را ادامه دهید. برای بهبود کارایی، ایده‌ها و خدمات خود از افرادی که قبلا یک استارت آپ را راه‌اندازی کرده‌اند کمک بگیرید.

در ادامه، اگر نیاز داشتید تا افرادی را برای پیشبرد کارهای شرکت استخدام نمائید؛ اما بودجه کافی برای اختصاص دادن به حقوق او نداشتید، می‌توانید یک نیروی دورکار را استخدام کنید! این کار باعث می‌شود تا هزینه تعلق یافته به او کاهش یابد. به مرور زمان، کارکنان قراردادی را استخدام کنید و با دیگر افراد متخصص و حرفه‌ای، به همکاری بپردازید. سعی نمائید، با افرادی در این استارت آپ همکاری داشته باشید که ایده‌های جالب توجهی را به شما ارائه می‌دهند و می‌توانند افکار خلاقانه خود را در قالب عمل دربیاورند. نکته آخر درباره راه‌اندازی یک کسب و کار استارت آپی این است که؛ بهتر است در ابتدای کار تمام تمرکز خود را بر روی پول و درآمد نگذارید.

جمع‌بندی کسب و کار استارت آپ

در این مقاله، به بررسی کلی در رابطه با نحوه راه‌اندازی استارت آپ پرداختیم و انواع کسب و کار استارت آپی را نیز برای شما مورد بررسی قرار دادیم. یک کسب و کار استارت آپی، در واقع نوعی کسب و کار است که به تازگی راه‌اندازی شده و بر پایه ایده‌ها و فناوری‌های جدید به فعالیت خود ادامه می‌دهد. درست است که کسب و کار استارت آپی از آینده‌ای غیرقطعی جهت فتح بازار برخوردار می‌باشد؛ اما ویژگی مهمی که کسب و کار استارت آپ را نسبت به کسب و کارهای سنتی متمایز می‌کند، این است که از پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه برخوردار خواهد بود.



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: